Home

Bodini Travel

eshte nje agjensi e mirenjohur e cila operon prej vitesh ne kryeqytetin e Shqiperise, duke ofruar transport udhetaresh kombetar dhe nderkombetar. Flota e autobusave drejtohet nga njerez te mirekualifikuar, te sjellshem me klientet dhe te zote ne punen e tyre. Ne ju ftojme te zbuloni bukurine, kulturen dhe te mahniteni me qytetin qe keni dashur gjithmone te vizitoni nepermjet autobusave tone Premium Class, te cilet ju mundesojne udhetim te qete, komod dhe te sigurte.

TURE

AUTOMJETET TONA

UDHETIMI SIGURT DHE KOMOD